MVO - CO2-reductie

 

Belangrijke ontwikkelingen binnen onze organisatie zijn het CO2-beleid en het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Juist deze onderdelen geven een extra stimulans om onze organisatie te richten op de arbeidsomstandigheden en veiligheid van ons personeel, de maatschappij en het milieu. Om deze doelen tastbaar te maken is hier onlosmakelijk aan verbonden het nemen van de verantwoordelijkheid om verder te innoveren, te groeien en ons bedrijf te verbeteren. Duurzaam ondernemen heeft voor ons dan ook de toekomst.

 

Arbeidsomstandigheden personeel

A.C.W b.v. heeft als beleid om persoonlijk letsel, materiële- en milieu schade te voorkomen. Wij zijn er ons van bewust dat dit van zowel leidinggevende als van de medewerkers een actieve betrokkenheid vraagt. Om dit te stimuleren besteden we veel aandacht aan instructie, overleg en toezicht. Daarnaast proberen we de inspanning van onze medewerkers te beperken door gebruik te maken van een modern machinepark. Ook het investeren in opleiding van personeel is een jaarlijks terugkomend item.

 

CO2-Prestatieladder

Wij zijn binnenkort gecertificeerd voor de CO2 prestatieladder, niveau 3. Hiervoor zullen wij periodiek documenten publiceren op onze website.  Naast onze eigen website, worden er ook documenten gepubliceerd op de SKAO website: https://www.skao.nl/nl/certificaathouders

 

Klik op onderstaande link voor ons CO2 certificaat:

CO2 prestatieladder versie 3.1 trede 3 - LINK

 

Bekijk hieronder de gerelateerd documenten van de CO2 prestatieladder door erop te klikken.

 

Rapportage 2021 - jaarverslag 2021

Rapportage 2020 - jaarverslag 2020

Rapportage 2019 - jaarverslag 2019

 

 

 

 

 

Projecten

 

 

Algemeen

Energiemeetplan

Initiatieflink

Inkoop

Voor de inkoop van materialen en diensten heeft A.C.W b.v. een verklaring opgesteld. Belangrijke aandachtspunten binnen deze verklaring zijn de herkomst van het in te kopen materieel en materiaal. Ook de duurzaamheid en uiteraard de CO2 uitstoot gecombineerd met brandstofverbruik zijn belangrijke aandachtspunten. De inkoop van diensten proberen wij, zoveel mogelijk, lokaal te houden om zo de werkgelegenheid in de directe omgeving te stimuleren.

 

Maatschappelijk

Al jaren is het beleid bij A.C.W b.v. om met de jaarwisseling geen relatiegeschenken meer uit te delen. Heel bewust is er nu voor gekozen om voor elke relatie een donatie aan een goed doel te schenken. Daarnaast proberen wij ons in te zetten voor plaatselijke verenigingen.

Waarom ACW?

 

Allround kennis in de GWW, passie voor het vak en sterk oplossingsgericht kunnen wij u als opdrachtgever volledig ondersteunen en durven wij onze verantwoordelijkheid te nemen. Of het nu gaat om eenvoudige of gecompliceerde werken wij staan graag voor u klaar.

Geïnteresseerd in onze werkzaamheden?

 

 

Naam*

 

 

Telefoon

 

 

E-mail

 

 

Er is een fout opgetreden in de server.